مجموعه آراد شما را به خرید بهترین محصولات گز دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

انواع محصولات گز تولیدی

آنچه در این مقاله می خوانید...

تقسیم بندی گز بر اساس شکل ظاهریطرز تهیه گز خانگی

از تاریخچه گز چه می دانید؟ آیا انواع گز از لحاظ شکل ظاهری و نوع بسته بندی می شناسید؟ محصولات مختلف گز چیست؟ انواع گز در تولیدی ها را می شناسید؟ مواد و ترکیبات گز اصل چیست؟ در ادامه طرز تهیه گز خانگی را آموزش خواهید دید.
گز قدمتی ۴۵۰ ساله در ایران دارد و به دوران صفویه باز می‌گردد که دوران آغاز مجدد فرهنگ و هنر در ایران و اصفهان بوده است.
یکی از ترکیبات اصلی گز انگبین میباشد که بواسطه کم بودن این طبیعی و گران بودن آن اکثر گزهای امروزی بدون انگبین است. گزهایی که در بازار به وفور یافت می شود ترکیب گلکوز، گلاب، شکر، سفیده تخم مرغ و انواع مغز‌ها می باشد. ولی اگر بخواهید یک گز اصل را بچشید باید به دنبال طعم های ترنجبین، انگبین، گز علفی و شیرخشت باشید.

به طور کلی گز به دو صورت بسته‌بندی می‌گردد:

  • در جعبه ای پوشیده از آرد
  • در پوشش پلاستیکی شفاف در جعبه

تقسیم بندی گز بر اساس شکل ظاهری

می‌توان گز را در انواع زیر بر اساس شکل ظاهری تقسیم بندی نمود…

  1. گز لقمه ای
  2. گز آردی
  3. گز سکه ای
  4. گز برشی
  5. گز شکلاتی
  6. گز انگشت پیچ

۱) گز لقمه ای: خمیر آماده شده، درون دستگاه مخصوصی به قطعات یکسان برش زده می‌شود.
۲) گز آردی: گز بوسیله دستگاه پرس به شکل گلوله ای یا مربع در می‌آید و در جعبه ای مملو از آرد قرار می‌گیرد. پوشیده شدن سطح چسبناک گز با آرد موجب ماندگاری طولانی تر و افزایش عمر گز می گردد.
۳) گز سکه ای: گز به شکل سکه توسط دستگاه برش داده شده و بسته‌بندی می‌گردد.
۴) گز شکلاتی: گز در لایه ای از شکلات پوشانده می شود که پوشش شکلاتی مانع رسیدن رطوبت به گز می شود و موجب افزایش ماندگاری می گردد. به واسطه وجود شیر خشک و مواد دیگری در شکلات اطراف گز ارزش غذایی این نوع گز بیشتر می باشد.
۵) گز انگشت پیچ: گزی نرم و بدون مغز می‌باشد که به راحتی توسط قاشق مصرف می‌گردد و برای افراد مسن مناسب است.

انواع محصولات گز

طرز تهیه گز خانگی

مواد لازم:
شکر ۲۵۰ گرم
شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
گلاب یک قاشق سوپخوری
مغز پسته ۱۵۰ گرم
بادکا ۳۰۰ گرم
طرز تهیه: شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم تا حل شود سپس بادکا اضافه میگردد مایع را مرتب باید هم زد چون کف نموده و سر می‌رود. آنقدر باید این کار را ادامه میدهیم تا به صورت آبنبات کشی در آید.
مایع را از روی حرارت کنار گذاشته ولی عمل هم زدن را ادامه میدهیم گلاب سفیده ی زده شده را اضافه می نماییم و با همزن تا جایی که قدرت دارد هم میزنیم. مواد نباید سرد بشود. مرتبا هم زده و روی شعله قرار می دهیم وقتی مواد سفت شد مغز پسته را اضافه میکنیم سپس به اشکال مناسب و مورد نظر در می آوریم. گز خانگی آماده می باشد.

خانم محمدی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه آراد شما را به خرید بهترین محصولات گز دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید