گز سکه بهترین تولیدکننده گز آردی مرغوب
آنچه در این مقاله می خوانید...
انواع گز آردیویژگی گز آردی چیست؟تفاوت گز آری و گز معمولیطرز تهیه گز خانگی آردیطرز تهیه گز آردیبهترین گز سکه برای خرید را می توان تمام تولیدات گز این برند نام برد. اما این بهترین گز آردی تولید شده ی گز سکه با اینکه نمونه های متفاوتی را دارد سلیقه های مختلف ان را نیز مورد پسند قرار می دهند.
پس بهترین گز آردی سکه علاوه بر طعم و مزه مختلف همراه با مدل های گوناگونی از بسته بندی نیز همراه هستند. تولید کننده گز آردی گاه این مدل گز را نیز به صورت فله ای طبق سفارشات دریافت شده تهیه می کند. بهترین گز آردی این بخش پیشنهاداتی از برندهای مختلف گز اصفهان با بلداجی بوده است.
انواع گز آردی
- گز آردی پسته ای
- گز آردی بادامی
- گز آردی گلریز
- گز آردی گل درشت
- گز آردی مخلوط
- گز آردی انگبینی
ویژگی گز آردی چیست؟
در فرایند تولید گز و حین شکلدهی، خمیر گز به شکل های مختلف مربع دایره و… در آورده میشود و درون آرد فراوان غوطه ور می شود و در بستر های آردی بسته بندی می گردد. که به آن گز آردی میگویند.
تفاوت گز آری و گز معمولی
تفاوت این دو نوع گز در بستهبندی آن میباشد. گز آردی بدون پوشش پلاستیکی و غوطه ور درون آرد می باشد و در جعبه ای با بستر آردی بسته بندی می شود. به خاطر پوشش آردی، این نوع گز به دندان نمیچسبد.
گز معمولی در پوشش مجاز خوراکی بسته بندی شده و در انواع جعبه های کارتونی چیده می شود.
طرز تهیه گز خانگی آردی
میتوان در منزل خیلی آسان و راحت گز آردی نرم و تازه تهیه نمود. مواد لازم برای تهیه ی این گز آردی عبارتنداز:
- شکر نصف پیمانه
- گلاب یک چهارم پیمانه
- گلوکز یک چهارم پیمانه
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- پسته خام ۵۰ گرم
طرز تهیه گز آردی
سفیده تخم مرغ را با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیرد. شکر و گلاب را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. سپس گلوکز را اضافه نموده و حدود ۵ دقیقه هم می زنیم مواد حاصل را یک قاشق یک قاشقبه سفیده تخم مرغ اضافه نموده و خوب هم می زنیم در انتها مواد را مخلوط نموده و با همزن برقی میزنیم تا سفت شود.
سپس مغز پسته را اضافه نموده و می گذاریم مواد سرد شود. روی میز کار کمی آرد می پاشیم، مواد را به شکل دلخواه بریده و درون آرد می غلتانیم تا زمانی که به دست نچسبد. حالا گز تازه خوشمزه آردی آماده می داشتند.
در ادامه بصورت تصویری آموزش تهیه گز آردی ارائه شده است.