تهیه و تولید گز با وجود اینکه از مواد طبیعی بدون نگهدارنده ها تولید می شود به دلیل استفاده از شکر در شیرین کردن ان می توان مصرف ان برای افراد دیابتی مضر بوده باشد گرچه در می توان به وجود انگبین در گزها اشاره کرد ولی مصرف ان برای این گروه از افراد مناسب نمی باشد. با این وجود با تولید نوع گزهای رژیمی این فرصت ایجاد شده است تا افرادی که مشکل قند دارند از این شیرینی سنتی استفاده نمایند.
تولیدات گزهای رژیمی را می توان در بین برخی از گروه تولیدی دید که تولید این گز رژیمی بلداجی از برندهای اثلی ۳۰۳ بوده است و از نرخ قیمت های متفاوت تری نسبت به سایر انواع گزهای لقمه ای دیگر به فروش می رسد.