گز مرداویج اصفهان همراه با تولیدات انبوه از انواع گزهای لقمه ای و آردی شامل نوع گزهای زعفرانی بیدمشکی در مدل های گوناگونی از بسته بندی ها بوده است.
مراحل تهیه و تولید گز با وجود اینکه نیازمند به یکسری از مواد اولیه بوده است وجود مغزهای چون پسته و بادام از اصل کار در تولید گز می باشد و می دانیم گز در دو مدل لقمه ای و آردی تهیه می شود که کلیه ی مراحل ان برابر بوده و تنها در نوع قالب گیری می توان تفاوت های را احساس کرد. و اما طعم و مزه های داده شده به گز می تواند زعفرانی بیدمشکی بوده باشد که تهیه شده توسط تولیدی گزهای مرداویج اصفهان هستند.