تولیدات گز به این صورت بوده است که در نوع گزهای لقمه ای و یا آردی تهیه می شود و این گزها همراه با مغزهای چون پسته و یا بادام هستند که از بخش های تولیدی گز اصفهان عرضه می گردند.
مرکز و قطب های اصلی تولیدی گز در ایران اصفهان بوده است که البته بلداجی از دیگر بخش های تولیدی گز بشمار می روند که مجموعه تولیدات انها می تواند همان گزهای لقمه ای و یا آردی همراه با سایر انواع محصولات دیگر بشمار روند. و اما گزهای انگبین دار آردی پسته و بادام اصفهان که می تواند این سفارش در نوع گزهای آردی پسته و بادام جعبه ای و یا فله ای تهیه گردد همراه با درصدهای مختلفی از مغزها می باشند.