تولیدات گز اغلب چه نمونه گزهای می باشند؟ ایا مغز به کار رفته در تولید گز بادام و پسته بوده است؟ نحوه ی تولید گز آردی با لقمه ای چطور می باشد؟ پخش اینترنتی برای گز توسط این مرکز صورت می گیرد؟
تولید گز را که می توان در دسته ی شیرینی جات ها معرفی کرد از نمونه شیرینی های به شمار می رود که هیچ گونه آردی در ان به کار نمی رود همچنین استفاده از مواد نگهدارنده نیز به همین ترتیب می باشد پس طبیعی ترین و سالم ترین نوع شیرینی محسوب می گردد. و اما نوع تولیدات گز که در کلیه ی تولیدی های گز می توان به نمونه گز های اردی، لقمه ای، سکه ای اشاره کرد نمونه ای دیگر از این تولیدات گز که برخی از تولید کنندگان دارا بوده اند سوهان گزی می باشد لایه ای از گز و سوهان بوده است.
اما نحوه ی تولید گز آردی با لقمه ای در مجموع مراحل تهیه مواد اولیه ی گز یکسان بوده است ولی تنها تفاوت در نحوه ی برش زدن گز بوده است و در پایان نوع بسته بندی که گز های آردی با قرار گرفتن در لایه ای از آرد می تواند طعم تازه و ماندگاری داشته باشد. حال می پردازیم به مرکز های پخش اینترنتی که بازار گز ایران را می توان از بزرگ ترین مراکز و مجموعه های عرضه کننده ی عمده از انواع گزهای لقمه ای و اردی به صورت اینترنتی در سرتاسر کشور می باشد.