گز آردی انگبین بلداجی تولید شده از چه نمونه گزهای بوده است؟ آیا گز آردی انگبین بلداجی از طعم متفاوتی تهیه و تولید شده اند؟ این قیمت فروش در بازار ایران برای گز آردی انگبین بلداجی چگونه می باشد؟ ایا تفاوتی بین تولیدات گز آردی انگبین بلداجی با اصفهان است؟
بلداجی با اصفهان که از قطب های اصلی تولید گز در ایران بوده اند تولیداتی از تمام انواع نمونه گزها با بالاترین درجه های کیفی را دارند به عبارتی هر ساله حجم قابل توجهی از این گز ها روانه ی بازار های خارجی کشور می گردند.
حال این تولیدات گزهای آردی انگبین بلداجی که می تواند در نوع مغز پسته ای و یا بادامی را شامل گردد می توان در اشکالی از نوع اشکال هندسی چون مربع و یا دایره ای دید که با نام گز آردی گلریز و یا گل درشت معرفی می گردند. در کنار این تولیدات گزهای آردی می توان اشاره ای هم کرد به وجود نوع گزهای آردی فله ای با مدل های بسته بندی شده حال از نوع ساده تا نمونه های کادویی.
بعد این موارد مهم ترین اصل در تولید گز آردی و یا لقمه ای این طعم و مزه ی داده شده به گز بوده است که ذائقه و سلیقه های متفاوتی را در برگرفته است و مراکز تولیدی گز نیز بنابر تقاضای بازار خرید طعم های گوناگونی را تهیه و تولید می نماید.
یکی از این طعم های تولیدی از گزهای آردی، گز آردی انگبین می باشد این انگبین که همان عصاره ی گیاهی شیرین کننده ی گز بوده است طعم خاص و خوشمزه ای را به گز بخشیده است. پس تفاوت در تولیدات گز آردی انگبین بلداجی با اصفهان را می توان در مدل بسته بندی، برش گز آردی و برند عرضه کننده دید.