گزهای پسته ای بیدمشکی سنتی زعفرانی که می تواند در بین مرکزهای تولیدی بسیاری از گزهای اصفهان و یا بلداجی بوده باشد هر یک از انها با نرخ قیمت های متفاوت ولی مناسب در این بخش به فروش می رسد.
تهیه و تولید این گزهای سنتی که تشکیل شده از عصاره های چون انگبین، ترنجبین، شیرخشت و یا بیدمشکی به همراه سایر افزودنی های دیگری چون رعفران بوده است هر یک از انها متناسب با ذائقه های مختلف افراد تهیه شده اند که قیمت فروش برای انها نیز متغیر می باشد. در بین تمام انواع این عصاره های شیرین کننده می توان به وجود نوع مغزهای چون پسته اشاره کرد که در تولید گز از مصرف بالای برخودار بوده است.