می دانیم که نمونه های تولیدی از گزها در نوع لقمه ای بوده است و مغز مصرف شده در ان می توان پسته و یا بادام بشمار رود و اما طعم های موجود از این گزها که در نوع انگبینی، ترنجبینی، شیرخشتی و یا بیدمشکی بوده اند تهیه کرد.
بنابراین هر یک از انواع این گزها دارای نرخ قیمت های فروش بالا و پایینی بوده اند که از عوامل دیگر تاثیرگذار در نرخ قیمت ها وجود درصدهای مختلف از مغزهای پسته ای می باشد و بالاترین درصد تولیدی از گزهای لقمه ای انگبین ۴۰% بوده است که درصدهای بالاتری از این مغزها را می توان در نوع سفارشی تهیه و خریداری نمود.