ایا بهترین گز نوع گزهای پسته ای بوده است؟ گز بادام انگبین بیدمشکی اصفهان عرضه شده در این مرکز کدام برند می باشد؟
گز از جمله شیرینی های سنتی بوده است که تهیه و تولید ان به این صورت می باشد که هیچ گونه مواد افزودنی استفاده نشده است. با وجود انواع مواد طبیعی که در تهیه گز به کار می رود می توان به وجود مغزهای چون پسته و بادام اشاره کرد که بیشتر تولیدات این گزها بر پایه ی نوع گزهای پسته ای می باشد و حال اینکه بهترین نوع گزها پسته ای است باید گفت هر دوی این مغزها از بهترین و مغذی ترین مغزها بوده اند که از لحاظ ارزش های غذایی دارای املاح و مواد معدنی مقوی هستند.
و اما شیرین کننده ی این گزها که با استفاده از عصاره های انگبین صورت می گیرد از بهترین شیرین کننده های طبیعی محسوب می گردند و در بین طعم دهنده های ان می توان به طعم های از گزها چون ترنجبین، زعفرانی، بیدمشکی و … اشاره کرد که بنابر ذائقه های مختلف تولید و روانه ی بازار مصرف می گردند. تمام انواع این گزهای بادام انگبین بیدمشکی می تواند تولیداتی از برندهای گز اصفهان و یا بلداجی را شامل گردد که در این بخش و مرکز بازار گز ایران عرضه می گردد.