برای دادن سفارش خرید گزهای انگبین اصیل بلداجی در نمونه های لقمه ای پسته می توان ان را در بازار گز ایران خریداری نماید.
انگبین یکی از شیرین کننده های طبیعی بوده است که در تهیه و تولید این شیرینی سنتی گز استفاده می شود و دلیل اینکه گز تنها در اصفهان و بلداجی تولید می گردد این بوده است که این انگبین در این دو منطقه از ایران رشد دارد. با این وجود تهیه و تولید گز انگبین را می توان گفت از طعم و مزه ی متفاوت تری نسبت به سایر انواع گزهای دیگر دارد که از شکر تهیه می شوند. به این ترتیب این گزهای انگبین لقمه ای پسته ی بلداجی از نمونه های دیگر دارای نرخ قیمت های بالاتری بوده اند. همچنین می توان گفت تولیدات گزهای انگبین تنها در نمونه های لقمه ای نمی باشد بلکه تولیدات گزهای آردی را شامل می گردد.