ایا قیمت گز لقمه ای و آردی پسته متفاوت بوده است؟ ایا این تفاوت قیمت در نوع گزهای پسته ای و بادام نیز مشاهده می شود؟
گز از جمله شیرینی ها بوده است که به دلیل تهیه و تولید ان با استفاده از مواد اولیه و طبیعی که هیچ گونه مواد نگهدارنده ای در ان افزوده نمی شود یکی از مغزهای استفاده شده در تهیه این شیرینی سنتی پسته بوده است و می دانیم که پسته نیز از ارزش غذایی بالای برخودار می باشد و در بین مردم ایران یکی از بهترین مغزها شناخته شده است و همچنین دارای نرخ قیمت بالای بوده است. بنابراین این تهیه و تولید گز با مغز پسته آردی و لقمه ای می تواند از نرخ قیمت بالاتری به نسبت گزهای بادامی در بازار عرضه و به فروش رسد.