انواع گز مرغوب انگبین دار، شیرخشتی، عسلی، شکلاتی، ساده، آجیلی، پسته ای و … بصورت عمده تولید و در بازار داخلی و همچنین حوزه صادرات به فروش می رسد.
نام شیرینی گز از درختچه ای به نام گز گرفته شده است. استفاده از شهد انگبین که از همین درختچه انگبین گرفته می شود در تولید گز اگرچه باعث افزایش قیمت نهایی آن می شود ولی بدلیل افزایش خواص درمانی گز، طرفدارانزیادی دارد.
ارزش گز های انگبین دار چندین برابر گز های معمولی است، این مسئله نه تنها از نظر ارزش غذایی مطرح است بلکه از نظر ارزش ریالی نیز همینطور است.
در گزهای معمولی از شکر و ترکیبا دیگر به جای انگبین استفاده می شود که دارای نرخ قیم متعادل تری می باشد. انواع گز آماده فروش عمده در بازار داخلی و همچنین آماده صادرات به سراسر جهان می باشد.