آیا می دانید گز کرمانی در چه انواعی تولید و عرضه می شوند؟ گز لقمه ای با گز سکه ای چه فرقی دارد؟ خرید گز با کیفیت مرغوب با یک تماس تلفنی.
تاریخ و قدمت گز کرمانی به حدود صد سال قبل برمیگردد، حاج میرزا حسین محسن زاده کرمانی حدود صد سال قبل در دوره قاجار سنگ بنای گز کرمانی را در اصفهان گذاشت و به تولید گز با شهد انگبین پرداخت.
بله درست دشنیدید گز انگبین، گزی که امروزه به ندرت پیدا می شود و بیشتر برای صادرات به کشور های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
همانطور که می دانید گز اسم خود را از درخت گز انگبین گرفته، این درخت بیشتر در مناطق شوره زار و خشک رشد می کند و یک نوع حشره مثل پشه شیره درخت را به شهد انگبین مثل زنبور عسل تولید می کند.
این شهد مزه باورنکردنی و تردی به گز می دهد و همین کیفیت باعث بالا رفتن قیمت این نوع می شود.
یکی از انواع این شیرینی سنتی اصفهان، لقمه ای بودن آن می باشد که به صورت بسته بندی شده در طرق های براق یا شفاف به صورت پسته ای، بادامی یا فندقی تولید می شود و در بسته بندی های زیبا در درصد های متفاوت به فروش می رسند.
گز کرمانی برای مشتری مداری بیشتر گز های خود را در انواع متنوع از جمله: لقمه ای و سکه ای، آردی و ساده، پسته ای و بادامی تولید و در بسته بندی های زیبا به فروش می رساند.
شما می توانید برای خرید گز اصل کرمانی با یک تماس تلفنی با مشاورین ما در کمترین زمان ممکن خریدتان را بکنید.