بهترین نوع از انواع گزهای لقمه ای انگبینی عرضه شده در کشور برای فروش برندهای متفاوت گزهای بلداجی اصفهان بوده است که در بازار گز ایران خرید فروش می گردد.
انگبین از جمله عصاره های گیاهی و طبیعی بوده است که جهت شیرین کننده ی طبیعی گز استفاده می شود و رشد رویش این گیاه تنها در مناطقی چون اصفهان و بلداجی وجود دارد. بنابراین قطب های اصلی تولید گز در ایران این دو بخش بوده است و اما بهترین نوع گزهای انگبینی برای خرید را می توان هر یک از برندهای مختلف گز برشمرد که درصدهای بالای از مغزهای پسته را نیز به همراه دارند از بهترین گزلقمه ای انگبینی را تشکیل می دهند.