یک خرید خوب از انواع گز های پسته ی لقمه و آردی در ایران و به قیمت مناسب بازار گز ایران می باشد که اماده ی عرضه ی انواع ان در هر شهری از ایران می باشد.
گز محصولی تولیدی در اصفهان و بلداجی می باشد که انواع گز های لقمه و آردی پسته را با طعم و مز های متفاوتی از عصاره مانند انگبینی، زعفرانی، شیرخشتی تولید می نمایند.
پسته
پسته از مغز ها ی خوراکی بسیار خوشمزه در بین مردم ایران می باشد پسته هم در آجیل ، غذاها، نوشیدنی و دسرها کاربرد فراوان دارد. پسته در اغلب شهر ستان های مانند: رفسنجان، سیرجان، انار، دامغان و … تولید می گردد و می توان رفسنجان را از مرکز های اصلی تولید ان در ایران نام برد.
پسته دارای خواصی می باشد که از خواص ان می توان گفت سرشار از آهن، پتاسیم و فسفر همراه است علاوه بر خواص ان می توان گفت که مضراتی هم دارا می باشد که باید توجه داشت افرادی که مبتلا به نارسایی کبد هستند، مبتلایان به نقرس ، دیابت و ناراحتی های کلیه باید از خوردن پسته خودداری کنند.
گز آردی، لقمه
هر دوی این نمونه گز های آردی و لقمه را تولید کنندگان بر اساس مواد و ترکیبات یکسان با درصد های متفاوتی از مواد که استفاده می کنند تولید می نمایند و در نهایت بعد از تهیه مواد ان با برشی خاص به گز های لقمه و آردی انها را بسته بندی می کنند که البته گز های ردی را با قرار دادن در بین آرد های مخصوص گز باعث می شوند تا گز را تا زمان مصرف حالت تازگی خود را حفظ نماید.
با گذر در بازار گز ایران علاوه بر آشنایی با انواع گز های تولیدی در اصفهان و بلداجی به همراه خواص، مواد و ترکیبات مورد نیاز برای تهیه گز می توانید هم یک خرید خوب و عالی از انواع گز در هر شهری از ایران را داشته باشید.