می دانیم که گز از دسته شیرینی های سنتی بوده است و به عنوان سالم ترین نوع شیرینی محسوب می گردد که دلایل ان را در بخش های قبل ارائه داده ایم.
پس این گزها که در مدل های لقمه ای با آردی تولید می شدند حال این جدیدترین تولید از گزهای ایران می توان گز بستنی، پشمک گزی و یا گز قهوه را معرفی کرد که هر یک از انها همراه با طعم و مزه های متفاوتی روانه ی بازار مصرف شده اند که البته بخش های تولیدی انها نیز مربوط به مرکزهای تولیدی متفاوتی بوده است مانند گز بستنی که توسط کارخانجات تولیدی بستنی انجام می گیرد منتها مایه ی اصلی ان گز بوده است.