تولید گز همراه با انواع مدل های مختلف از طعم های متفاوت براساس ذائقه های افراد تهیه و تولید می شوند که نوع گزهای رژیمی نمونه ای از این تولیدات گزها بوده است.
اگر بخواهیم نگاهی از گذشته به تولید گز بپردازیم می بینیم که این گز شیرینی سنتی ایران در زمان های گذشته به صورت سنتی در نوع لقمه ای و آردی همراه با طعم انگبین دار تهیه می شدند در حالی به گذشت زمان هر روزه باعث تغییر و تحولاتی در تهیه و تولید این شیرینی سنتی به وجود آمد و در زمان حاضر می توان این گز را با مدل های گوناگونی از طعم مزه دید که البته هنوز هم به صورت لقمه ای و آردی نیز تهیه می شوند.
در بین این انواع تولیدات مختلف از گزها در مدل های لقمه ای می توان به وجود گزهای رژیمی ان اشاره کرد که این گزهای رژیمی مخصوص تهیه شده برای افراد و گروه های خاصی دیابتی بوده اند.