گز کوهی موجود در بین تولیدات گزهای ایرانی این طعم شیرین کننده ی گز بوده است که به صورت طبیعی از عصاره ی این گیاه یعنی گل گون و یا گز کوهی بدست آمده و همراه با مواد اولیه ی نوع گزهای لقمه ای و یا آردی ترکیب و تهیه گشته است.
بازار خرید این گزهای کوهی و طبیعی گرچه بالا بوده است از متقاضیان خریداران بی شماری بوده ولی به علت گران قیمت بوده می تواند تاثیرگذار در نرخ قیمت فروش گزها گردد ولی برای بهتر بودن طعم این گزها انها را در ترکیباتی از شکر با عصاره های شیرین کننده ی طبیعی گز تهیه و تولید می کنند.