گز خارجی که نحوه ساخت آن با گز ایرانی متفاوت است مشریانی در بازار دارد به همین دلیل برخی از تولیدی ها تولید آن را در حجم عمده کم و بیش انجام می دهند.
گز شیرینی خوشمزه ایرانی است و تولید آن متعلق به ایران و بویژه استانهای اصفهان، چهارمحال، کرمان و همدان می باشد. البته گز تحت عنوان گز خارجی نیز توسط تولیدی ها تولید و عرضه می شود که مواد اولیه ساخت و شیوه تهیه اش متفاوت از گز ایرانی است.
در تولید گر خارجی از پودر ژلاتین و وانیل در کنار آب و شکر استفاده می شود. این نوع گز نیز طرفداران خاص خودش را دارد و تا حدودی در بازار خواهان دارد که سب شده تولید آن توسط برخی مراکز انجام شده و در بازار به فروش برسد.