مدل گزهای لقمه ای تولید شده و موجود در بازار متنوع بوده اند و تنوع را می توان در درصد مغزهای مصرفی در تهیه این گزهای لقمه ای دید وگرنه از نظر اندازه ی لقمه ی گز تفاوت چندانی وجود ندارد.
بنابراین این انواع گوناگون از گزهای لقمه ای پسته ای و یا بادامی که می تواند در نوع مخلوط هم وجود داشته باشد هر یک از انها یک نرخ قیمت دارند ولی ارزان ترین مدل این گزهای لقمه ای نوع گزهای لقمه ای بدون مغز بوده است که البته این گزهای لقمه ای پسته ای با درصدهای پایین نیز می تواند قیمت های مناسبی را هم داشته باشند.